ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μυστήριο με το SMS που «θόλωσε» τη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας

Μυστήριο με το SMS που «θόλωσε» τη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το περιεχόμενο του γραπτού μηνύματος (SMS) το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για τη δολοφονία ναυτικού από την Αργολίδα στην υπόθεση «μαύρη χήρα» που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Η «μαύρη χήρα» έχει ισχυριστεί ότι μία γυναίκα είχε στείλει ένα ερωτικό sms στο σύζυγό της, το οποίο ήταν αφορμή για τον καβγά, που κατέληξε στη στυγερή δολοφονία.

Η γυναίκα ωστόσο που φέρεται να έστειλε το επίμαχο μήνυμα στην κατάθεσή της, σύμφωνα με τον Alpha, υποστηρίζει ότι δεν είχε στείλει μήνυμα εκείνη την ημέρα στο θύμα και ότι τότε, είχε να τον δει 10 ημέρες.

Αντιθέτως, ισχυρίζεται ότι τον είχε πάρει μόνο ένα τηλέφωνο για να δει εάν χρειαζόταν κάτι, καθώς ήταν συνεργάτες στη δουλειά «και τίποτα παραπάνω».

Την ίδια ώρα πάντως οι Αρχές ετοιμάζονται να καλέσουν και νέο μάρτυρα, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες άκουσε την ώρα του καβγά έναν άνδρα να φωνάζει «θα σε σκοτώσω» και στη συνέχεια μία γυναίκα, με κλάματα, να εκλιπαρεί για τη ζωή της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Περί συνεπιμέλειας – Θεμελιώδης αρχή η ισότητα όλων των πολιτών και, εν προκειμένω, των γονέων απέναντι στον νόμο

Κρεμάστηκε στη φυλακή η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός της δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή

Καλαμάτα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 39χρονης Βασιλικής

Καλαμάτα: Ο συζυγοκτόνος έστρεψε τα παιδιά εναντίον της μητέρας τους – «Εσύ φταις, μαμά»

Καλαμάτα: Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. τις πληροφορίες για προηγούμενες καταγγελίες της 39χρονης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr