ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η συνέχεια μιας χιλιετούς αναμέτρησης ανάμεσα στην Ανατολή (Περσία) και τη Δύση (Ελληνορωμαϊκός κόσμος)
ΗΠΑ-Ισραήλ βομβάρδισαν το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στον κόσμο - Τι είπε ο Τραμπ
Επιχείρηση «Bunker Busting»: Οι ΗΠΑ έπληξαν ιρανικές βάσεις πυραύλων με βόμβες 5.000 λιβρών
Το Ισραήλ σκότωσε τον Εσμαήλ Χατίμπ, υπουργό Πληροφοριών του Ιράν
Πλοία με ρωσικό αργό σπάνε το εμπάργκο των ΗΠΑ στην Κούβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέο πολιτικό κόμμα προανήγγειλε ο Κώστας Ήσυχος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κέρκυρας και μια μέρα πριν την διεξαγωγή της ψηφοφορίας στην Βουλή, για την συμφωνία Αθήνας – δανειστών.
«Νομίζω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε πολύ μεγάλες πολιτικές εξελίξεις», εκτίμησε ο πρώην υπουργός
Ο Κώστας Ήσυχος είπε συγκεκριμένα: «Με την ψήφιση αυτού του 3ου μνημονίου προδιαγράφεται δυστυχώς ένα άμεσο «διαζύγιο» του ΣΥΡΙΖΑ με τον κόσμο. Νομίζω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε πολύ μεγάλες πολιτικές εξελίξεις, όπου το μέτωπο του Όχι, νομίζω θα λάβει σάρκα και οστά σε αυτό το νέο κοινωνικό και πολιτικό υποκείμενο ως μια μεγάλη ελπίδα για μια κυβέρνηση της ριζοσπαστικής αριστεράς».
Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Ήσυχος εξ’αρχής είχε ταχθεί κατά της συμφωνίας και είχε ψηφίσει όχι και στις δύο ψηφοφορίες για τα προαπαιτούμενα, τασσόμενος στο πλευρό του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
























































