ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πέντε ραβασάκια από την Εφορία έρχονται από το τέλος Αυγούστου, στους φορολογούμενους.
Το πρώτο καταφθάνει στα τέλη Αυγούστου και πρόκειται για την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος. Όσοι υπέβαλαν τις φορολογικές τους δηλώσεις μετά τις 19 Ιουλίου θα πρέπει να ξεκινήσουν την πληρωμή του φόρου το αργότερο έως τις 31/8 εάν δε θέλουν να επιβαρυνθούν με προσαυξήσεις.
Στην συνέχεια , οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν:
-Τον αυξημένο φόρο πολυτελούς διαβίωσης. Στα εκκαθαριστικά που θα λάβουν οι φορολογούμενοι που έκαναν φορολογική δήλωση μετά τις 18 Ιουλίου θα έχει υπολογιστεί και η αύξηση τυχόν φόρου πολυτελούς διαβίωσης για τα αυτοκίνητα άνω των 2.500 κ.ε., τις πισίνες και για τα σκάφη αναψυχής πάνω από 5 μέτρα στα οποία επιβάλλεται για πρώτη φορά.
-Την αυξημένη έκτακτη εισφορά. Στους μισθούς Ιουλίου ή Αυγούστου θα ξεκινήσει η παρακράτηση της αυξημένης έκτακτης εισφοράς για όσους έχουν εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ.
-Τον ΕΝΦΙΑ. Η βεβαίωση του ΕΝΦΙΑ θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο και η πρώτη δόση του φόρου ακινήτων θα πρέπει να καταβληθεί τον Οκτώβριο.
Συνολικά, ο ΕΝΦΙΑ θα πληρωθεί σε πέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις με την τελευταία να καταβάλλεται στο τέλος Φεβρουαρίου.
-Τα τέλη αυτοκινήτων. Οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου να καταβάλλουν τα τέλη κυκλοφορίας, τα οποία δεν πρόκειται να αλλάξουν.























































