ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tageszeitung: «Σόιμπλε ο παγωτατζής» – Απέτυχε η πολιτική του στην Ελλάδα

Tageszeitung: «Σόιμπλε ο παγωτατζής» – Απέτυχε η πολιτική του στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Σόιμπλε ο παγωτατζής» επιγράφεται το σκωπτικό σχόλιο της εφημερίδας Tageszeitung του Βερολίνου.

Και αυτό, γιατί όπως ισχυρίζεται η σχολιογράφος, ο υπουργός Οικονομικών «θυμίζει παγωτατζή που στέκεται στο λιοπύρι, αλλά τα ψυγεία του έχουν χαλάσει. Τα σχέδιά του εξατμίζονται όπως λιώνουν τα παγωτά.

(…) Πόσο ανεδαφικές είναι οι ιδέες του υπουργού Οικονομικών φαίνεται από μία φαινομενική επιτυχία: Ο γερμανικός όμιλος Fraport αναλαμβάνει 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια έναντι 1,23 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αυτό ακούγεται πολύ ευχάριστο. Επιτέλους μπαίνουν χρήματα στα ελλειμματικά ταμεία του ελληνικού κράτους, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί.

Αλλά στην πραγματικότητα τα στοιχεία αυτά προκαλούν θλίψη, γιατί μας λένε ότι δεν αναμένονται μεγαλύτερα έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις. Τα ελληνικά αεροδρόμια ανήκουν στις λίγες κρατικές επιχειρήσεις που έχουν κέρδη. Εάν δεν αποφέρουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο, τότε είναι προφανές ότι η εκποίηση της υπόλοιπης κρατικής περιουσίας θα αποφέρει ακόμα λιγότερα…»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Γερμανία: Άρπαξαν μωρό 3 μηνών από το καρότσι – Εντοπίστηκε νεκρό

Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»

Ένας Γερμανός εμπνευστής των γενοκτονιών που διέπραξαν οι Οθωμανοί

Ο Νίκος Δένδιας δεν ξεχνά τη σφαγή στο Δίστομο (10/6/1944): Η Γερμανία ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσει!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...