ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις μουσουλμάνες φορώντας την παραδοσιακή μαντίλα και ισλαμικό χιτώνα πιάστηκαν από κάμερα ασφαλείας να “ξαφρίζουν” κοσμηματοπωλείο και μάλιστα δίχως να τις αντιληφθεί ο κοσμηματοπώλης.
Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube από την κουβεϊτιανή εφημερίδα Alanba, φαίνονται καθαρά οι τρεις γυναίκες να κοιτάνε τα πανάκριβα κολιέ και να τα ξαφρίζουν μόλις οι πωλητές στράφηκαν προς άλλους πελάτες που μπήκαν στο κατάστημα.
Η εφημερίδα του Κουβέιτ δεν αναφέρει σε ποια αραβική χώρα του Περσικού Κόλπου συνέβη η κλοπή, ωστόσο, αυτό που σχολιάζεται στα αραβικά Μέσα είναι ότι οι τρεις γυναίκες βρήκαν ακόμα μια χρήση της ισλαμικής μαντίλας, κατάλληλη για λησταρχίνες.























































