ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζιμπάμπουε, Λιοντάρι,


















































Η Ιορδανία αποκαλύπτεται ως «μυστικός εταίρος» στον πόλεμο κατά του Ιράν
Το Ισραήλ ανέπτυξε στρατεύματα και όπλα λέιζερ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ψηφιακή κατάρρευση στο Ιράν: Μαζικές απολύσεις και πτώση πωλήσεων κατά 50% μετά το «μπλακάουτ» στο διαδίκτυο
Ξεκινά η «Επιχείρηση Ελευθερία» στα Στενά του Ορμούζ - Σε τεντωμένο σχοινί η Μέση Ανατολή
Ο Χάρης Καστανίδης παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με βαριές αιχμές κατά Ανδρουλάκη - «Οι αγώνες συνεχίζονται»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λιοντάρι σκότωσε οδηγό στο πάρκο του Σεσίλ στη Ζιμπάμπουε. Ο τουριστικός οδηγός βρισκόταν σε σαφάρι μαζί με έξι τουρίστες σε, όταν δέχτηκε επίθεση από ένα αρσενικό λιοντάρι που φόραγε ένα κολάρο με GPS.
Ο οδηγός είχε εντοπίσει τα ίχνη και αποφάσισε να ακολουθήσει μια αγέλη λιονταριών που αποτελούταν από δύο γυναίκες, δύο μικρά και δύο άνδρες, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πάρκου.
Το λιοντάρι πήδηξε πάνω στον άτυχο άντρα. “Όλες οι προσπάθειες για να σωθεί ο οδηγός μας ήταν μάταιες”, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.
Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση. Δεν έχει γίνει σαφές αν το θύμα ήταν οπλισμένο. Κανένας πάντως από τους τουρίστες δεν τραυματίστηκε.
Περιπτώσεις ανθρώπων που σκοτώθηκαν από τα άγρια ζώα μέσα και γύρω από τα εθνικά πάρκα της Ζιμπάμπουε συχνά δεν καταγγέλλονται.
Η δολοφονία του Σεσίλ, ενός σπάνιου λιονταριού που έγινε τον περασμένο μήνα από τον Αμερικανό οδοντίατρο και κυνηγό Γουόλτερ Πάλμερ (Walter Palmer), έτυχε παγκόσμιας κατακραυγής.























































