ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παράνομο έρανο υπέρ σωματείου τυφλών, με πλαστή εξουσιοδότηση, πραγματοποιούσε 39χρονος στα Γιαννιτσά, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών.
Συγκεκριμένα εντοπίστηκε να διαθέτει προς πώληση έντυπα για λογαριασμό σωματείου τυφλών, δίχως να διαθέτει σχετική άδεια και έχοντας πλαστογραφήσει εξουσιοδότηση του σωματείου, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.
Στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντυπα, ένα μπλοκ αποδείξεων και μικρό χρηματικό ποσό.
Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του για τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.























































