ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κεντρικός τραπεζίτης Πολωνίας: “Φάρσα” το τρένο με θησαυρούς των Ναζί

Κεντρικός τραπεζίτης Πολωνίας: “Φάρσα” το τρένο με θησαυρούς των Ναζί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Φάρσα” χαρακτήρισε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Πολωνίας, Μάρεκ Μπέλκα, την υποτιθέμενη ανακάλυψη ενός θωρακισμένου τρένου που το έκρυψαν οι Ναζί σε μια σήραγγα, προς το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και είναι γεμάτο με θησαυρούς αμύθητης αξίας.

Όταν ρωτήθηκε αν ο χρυσός που μπορεί να βρεθεί στο τρένο θα προστεθεί στα αποθεματικά της τράπεζας, ο Μπέλκα απάντησε: “Νομίζω ότι κανείς (στην Κεντρική Τράπεζα) δεν σκέφτηκε ν’ αφιερώσει ούτε ένα δευτερόλεπτο σ’ αυτό το θέμα. Πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα”.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού της Πολωνίας ωστόσο την περασμένη εβδομάδα δήλωσε σχεδόν βέβαιος ότι οι αρχές είχαν εντοπίσει το τρένο που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ενώ κατευθυνόταν προς το Βερολίνο, γεμάτο με όπλα και κοσμήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Τα αριστερά και προοδευτικά κόμματα κοντά σε σχηματισμό κυβέρνησης στο Βερολίνο

Γαλλία: Σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στη σήραγγα της Μάγχης – Δεκαεννέα τραυματίες

Δένδιας και Πιστόριους συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή – Νίκος Δένδιας: «Η ασφάλεια δεν είναι μια θεωρητική έννοια»

Η Πολωνία ερευνά απειλές κατά της ζωής του Πρωθυπουργού Τουσκ και του Υπουργού Άμυνας

Γερμανία: Πρώην αρχηγός των μυστικών υπηρεσίων κατηγορείται για «προδοτική κατασκοπεία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr