ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας
Η Κέικο Φουχιμόρι πρόεδρος του Περού - Κέρδισε τον Ρομπέρτο Σάντσες με διαφορά μόλις 50.000 ψήφων
Ο Πεζεσκιάν προειδοποίησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για «ασφυξία» από τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό - Τελείωναν φάρμακα και τρόφιμα στο Ιράν
Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο
Η Τουρκία προειδοποιεί για ανανεωμένο περιφερειακό πόλεμο καθοδηγούμενο από το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο μικρός Αϊλάν από τη Συρία, μαζί με τον αδελφό του, Γκαλίπ και την μητέρα του, Ριχάνα, οι οποίοι πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να φθάσουν στην Ελλάδα από την Τουρκία οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία, στην κουρδική πόλη Κομπάνι, όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο πρακτορείο Reuters.
Φωτογραφία του άψυχου κορμιού του ενός από τα νήπια, του τρίχρονου Αϊλάν Κούρντι, το οποίο εκβράστηκε σε τουρκική παραλία της Αλικαρνασσού, έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης και των εφημερίδων αυτή την εβδομάδα, προκαλώντας συμπόνια αλλά και οργή γι’ αυτό που θεωρείται ως αδράνεια των ανεπτυγμένων χωρών να βοηθήσουν τους πρόσφυγες.
Ο Αμπντουλάχ Κούρντι, ο πατέρας τους, έβαλε τα κλάματα κατά τη διάρκεια της «Τελετής των Μαρτύρων», βλέπτοντας τις σορούς να ενταφιάζονται η μία δίπλα στην άλλη, στην κουρδική πόλη Κομπάνι, στα σύνορα με την Τουρκία.
Μιλώντας στο συνοριακό πέρασμα, ο κ. Κούρντι εξέφρασε την ελπίδα ο θάνατος της οικογένειάς του να κάνει τα αραβικά κράτη να βοηθήσουν τους Σύρους πρόσφυγες.
«Ζητώ από τις αραβικές κυβερνήσεις –όχι από τις ευρωπαϊκές χώρες– να δουν τι συνέβη στα παιδιά μου και με αφορμή αυτό να βοηθήσουν τον κόσμο», είπε, σύμφωνα με τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό που ανάρτησε στο Διαδίκτυο τις δηλώσεις του.























































