ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Πύργος,


















































Ιράν: Ξέσπασαν μάχες με Μπαλούχους αυτονομιστές και ιρανικές δυνάμεις
Απόπειρα αεροπειρατείας σε πτήση της flydubai προς το Τελ Αβίβ: «Ακούσαμε κραυγές, το αεροπλάνο βούτηξε στο κενό»
Το Ιράν διέκοψε τη χρηματοδότηση της Χαμάς επειδή δεν κατάφερε εξέγερση στη Δυτ. Όχθη
Η ρομποτική σκούπα αποκάλυψε την απιστία της συζύγου, αλλά έστειλε τον σύζυγο στη φυλακή
Οδοστρωτήρας η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) για Τριαντόπουλο (Τέμπη), Φλωρίδη (Δικαιοσύνη), Μαρινάκη και πανάκριβο πετρέλαιο - Ο Μητσοτάκης τσακίζει τον λαό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου από την εν ψυχρώ δολοφονία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της πόλης, πίσω από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Επαρχείο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας patrisnews.com, που δημοσιεύει και τη φωτογραφία από το σημείο του εγκλήματος, ένας 29χρονος Ρομά μαχαίρωσε κάτω από την καρδιά τον 42χρονο αδελφό του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του θύματος αλλά και διερχόμενων πολιτών, οι οποίοι σοκαρίσμένοι από το θέαμα, ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Ο δράστης εξαφανίστηκε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.
Λίγο αργότερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον μαχαιρωμένο άνδρα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η αστυνομία ήδη έχει κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα δύο αδέλφια είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς φέρονται να είχαν προηγούμενα.























































