Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπ. Ομπάμα: Ενωμένοι με την Ευρώπη θα επιβάλουμε στη Ρωσία το “τίμημα” των ενεργειών της

Μπ. Ομπάμα: Ενωμένοι με την Ευρώπη θα επιβάλουμε στη Ρωσία το “τίμημα” των ενεργειών της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε τη Δευτέρα ότι οι ΗΠΑ και η Ευρώπη είναι «ενωμένες» για να επιβάλουν το «τίμημα» στη Ρωσία μετά την επέμβασή της στην Ουκρανία, κατά την έναρξη της διήμερης επίσκεψής του στην Ολλανδία.

«Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ είναι ενωμένες για να στηρίξουν την ουκρανική κυβέρνηση και τους Ουκρανούς. Είμαστε ενωμένοι για να επιβάλουμε στη Ρωσία το τίμημα των ενεργειών στις οποίες προέβη μέχρι τώρα, δήλωσε ο Ομπάμα στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε στο Άμστερνταμ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έφθασε σήμερα στην Ολλανδία για μία σειρά διεθνών συναντήσεων κορυφής, μία από τις οποίες, η σύνοδος κορυφής της Ομάδας των 7, θα είναι αφιερωμένη στην κρίση στην Ουκρανία. Η Ολλανδία είναι ο πρώτος από τους τέσσερις σταθμούς της περιοδείας του Αμερικανού προέδρου, που θα επισκεφτεί στη συνέχεια τις Βρυξέλλες, τη Ρώμη και το Ριάντ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

EBU: Κανονικά στη Eurovision 2026 το Ισραήλ – Αποχωρούν Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία και Σλοβενία

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr