ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ακύρωση του G8 θα πλήξει όλα τα μέρη, διαμηνύει το Κρεμλίνο

Η ακύρωση του G8 θα πλήξει όλα τα μέρη, διαμηνύει το Κρεμλίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ,

«Η ακύρωση της G8 θα πλήξει τη Μόσχα, αλλά και τις άλλες χώρες-μέλη» δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ , σχετικά με την αναστολή των επαφών με τη Ρωσία στο πλαίσιο της Ομάδας των 8 πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά κρατών του κόσμου.

«Όσον αφορά τις επαφές με τις χώρες της G8 είμαστε έτοιμοι να έχουμε τέτοιες επαφές σε όλα τα επίπεδα, περιλαμβανομένου του ανώτατου. Ενδιαφερόμαστε γι’ αυτές και πιστεύουμε ότι η επιφυλακτικότητα των άλλων χωρών να συνεχίσουν τον διάλογο είναι αντιπαραγωγική για εμάς αλλά και για τους ίδιους τους εταίρους μας», είπε ο κ. Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Itar-Tass.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα οι δυτικοί ηγέτες συναντήθηκαν στη Χάγη και ακύρωσαν τη σύνοδο της G8 που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο Σότσι, προκειμένου να τιμωρήσουν στη Ρωσία για την προσάρτηση της Κριμαίας.

Η σύνοδος της G8 θα αντικατασταθεί με μια σύνοδο της G7 στις Βρυξέλλες.

Πολλοί Δυτικοί ηγέτες, εξάλλου, απείλησαν τη Μόσχα με μόνιμο αποκλεισμό από την G8, κάτι, ωστόσο, που δεν αποφασίστηκε στη Χάγη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ για Νετανιάχου και F-35 στην Τουρκία: «Δεν θα μου υποδείξει κανείς τι θα πουλήσουν οι ΗΠΑ»

Ο Τραμπ μίλησε με Πούτιν και Ζελένσκι για τον τερματισμό του πολέμου – Παραμένουν οι διαφωνίες

FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας

Πούτιν: Θα αντιμετωπίσουμε τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του εδάφους και των υποδομών μας

Πούτιν: Έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες η Ρωσία, αλλά υπό τους όρους της – «Η Δύση προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr