ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αλλαγή στάσης προβλέπεται από μία μερίδα βουλευτών της ΝΔ, κυρίως φίλα προσκείμενους στον Αντώνη Σαμαρά, όσον αφορά το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή.
Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που είπε ότι «ο Καραμανλής δεν είναι μουγγός» και πρόσθεσε πως «Δεν θεωρώ ότι εκφράζουν τον κ. Καραμανλή τα όσα λέει ο κ. Αντώναρος».
Συνέχισε λέγοντας πως στην πολιτική «δεν υπάρχει επετηρίδα. Δεν απαξιώνω τον Αντώναρο όπως κάνει αυτός με μένα, όμως δεν μπορώ να δω παρά με περίσκεψη τις συνεχείς επιθέσεις του κατά του Αντώνη Σαμαρά».
Αυτό δείχνει μία πρόθεση η ασυλία απέναντι στον Καραμανλή να σταματήσει και πλέον και ο πρώην πρωθυπουργός να μπει στο κάδρο. Αυτό μάλιστα τις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό θα ενταθεί, γράφουν τα Παραπολιτικά.
























































