ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Βρετανία, Δασκάλα, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Ηνωμένο Βασίλειο, Μάντσεστερ, Σεξουαλική Αποπλάνηση, Φωτογραφίες,

















































Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις
Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά» τις τουρκικές NAVTEX στο Αιγαίο
Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»
Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκρηκτική 30χρονη δασκάλα σε σχολείο του Μάντσεστερ παρέδιδε και…ιδιαίτερα μαθήματα σε ανήλικο μαθητή της.
Ο λόγος για την Καρολάιν Μπέριμνα, η οποία μόνη της ομολόγησε ότι, ενώ δίδασκε στο Abraham Moss Community School, είχε ερωτική σχέση με αγόρι κάτω των 16 ετών, ο οποίος ήταν και μαθητής της. Μάλιστα η νεαρή δασκάλα, περιέγραψε και λεπτομέρειες για το είδος των σεξουαλικών επαφών που είχε.
Η υπόθεση της Μπέριμα έφθασε στις δικαστικές αίθουσες της Μεγάλης Βρετανίας, με το δικαστή να της επιβάλει τελικά διετή ποινή φυλάκισης με αναστολή, πρόστιμο 100 δολαρίων και συμπλήρωση 250 ωρών κοινωνικής εργασίας.






















































