Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους ομογενείς να βοηθήσουν την Ελλάδα (βίντεο)

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους ομογενείς να βοηθήσουν την Ελλάδα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έκκληση σε ομογενείς επιχειρηματίες των ΗΠΑ ώστε να στηρίξουν τη γενέτειρά τους ανεξαρτήτως ιδεολογικών τοποθετήσεων με την επένδυση κεφαλαίων στην Ελλάδα απηύθυνε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της 3ης εκδήλωσης του Hellenic Initiative που πραγματοποιήθηκε στο Word Trade Center στο νότιο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών περισσότεροι από 700 Έλληνες ομογενείς από την «αφρόκρεμα» της ομογενειακής επιχειρηματικότητας και διακεκριμένα μέλη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, ενώ παρών ήταν και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Δημήτριος καθώς και ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Για μία ακόμη φορά τον κ. Τσίπρα παρουσίασε η Γιάννα Αγγελoπούλου.

«Έχω έρθει εδώ για να σας ζητήσω να επενδύσετε στην Ελλάδα. Δεν έχει σημασία αν είσαι αριστερός ή δεξιός, είμαστε όλοι Έλληνες και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για την πατρίδα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι «είναι ώρα να επενδύσετε. Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τις επενδύσεις. Αφού αγαπάτε την Ελλάδα πρέπει να την υποστηρίξετε, ειδικά αυτή την στιγμή. Επενδύοντας στην Ελλάδα γίνεστε και εσείς συνέταιροι μας στην ανάπτυξη και την ευημερία».

«Η Ελλάδα έχει μια κυβέρνηση με στρατηγικά οράματα. Πρέπει να δημιουργηθεί ένα φιλικό περιβάλλον για επενδύσεις. Χρειάζεται να μπούμε σε ένα μονοπάτι βιώσιμης ανάπτυξης. Πρέπει να κάνουμε βήματα για να αλλάξουμε την Ελλάδα, κάνοντας όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας την πίστη και την αισιοδοξία του για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια «να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ

Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη

Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως

Η Ρωσία πρότεινε περιορισμό των πληροφοριών προς το Ιράν με αντάλλαγμα τη διακοπή της αμερικανικής στήριξης στην Ουκρανία

Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...