ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απαγωγή 25 επιχειρηματιών – ονόματα σχεδίαζε ο Πετρακάκος

Απαγωγή 25 επιχειρηματιών – ονόματα σχεδίαζε ο Πετρακάκος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σημειώσεις με τα ονόματα τουλάχιστον 25 επιφανών επιχειρηματιών και γόνων τους, τους οποίους σχεδίαζαν να απαγάγουν βρήκαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κατά τη διάρκεια των ελέγχων στη νέα γιάφκα του Γιώργου Πετρακάκου που εντοπίστηκε την Πέμπτη στο Μαραθώνα Αττικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις σημειώσεις βρίσκονταν αναλυτικά σχέδια για την εκτέλεση των απαγωγών με πολλές λεπτομέρειες όπως οι διαδρομές που ακολουθούσαν οι επιχειρηματίες και οι γόνοι τους κατά τη διάρκεια των καθημερινών μετακινήσεών τους, τον αριθμό των αστυνομικών και σωματοφυλάκων που ενδεχομένως είχαν και οι διευθύνσεις των κατοικιών τους.

Στο σημειωματάριο είχαν σχεδιασμένους και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να δράσουν για να σπάσουν την ασφάλεια και να απαγάγουν τους επιχειρηματίες.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εκτιμούν ότι η γιάφκα στο Μαραθώνα την είχε νοικιαστεί από τον Σπύρο Δραβίλα με πλαστά στοιχεία. Πρόκειται για άτομο που μετείχε στη ληστεία του Διστόμου και αυτοκτόνησε τον περασμένο Μάιο.

Στην έρευνα που πραγματοποιεί η αντιτρομοκρατική έχουν ήδη βρεθεί τρεις σάκοι με βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά και συγκεκριμένα δύο πιστόλια, δύο καλάσνικοφ, δύο εκτοξευτήρες ρουκετών, ένα MP5, χειροβομβίδα και αλεξίσφαιρο γιλέκο, για τα οποία η βαλλιστική εξέταση έδειξε ότι είναι καθαρά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πίσω στη φυλακή ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος με απόφαση του Αρείου Πάγου

Προφυλακιστέος ο 37χρονος τζιχαντιστής Παλαιστίνιος που συνελήφθη ως μέλος της Χαμάς

Οι ελληνικές Αρχές αναζητούν το δίκτυο «φίλων» του 37χρονου τζιχαντιστή της Χαμάς

Αυτός είναι ο 37χρονος «Μ» μέλος της Χαμάς που συνελήφθη στην Κρήτη

Επιχείρηση «ODIN»: Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία για τον 37χρονο τζιχαντιστή που ετοιμαζόταν για βομβιστική επίθεση με στόχο τουρίστες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr