ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Daily Mail, ISIL, ISIS, Αποκεφαλισμός, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» - Έπαιρνε αναβολικά
Λάρισα: Ένας γυμνός στον δρόμο παρενοχλούσε περαστικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η φήμη του εικονιζόμενου δήμιου τζιχαντιστή είναι μεγαλύτερη και από το μέγεθός του. Η ταυτότητα του μεγαλόσωμου εξτρεμιστή παραμένει άγνωστη και συνηθίζεται να αποκαλείται «μπουλντόζα» λόγω του όγκου του.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, έχει αποκεφαλίσει άοπλους ανθρώπους και έχει ακρωτηριάσει παιδιά, ως μέλος της «αρμόδιας» επιτροπής των τζιχαντιστών.
Τη δύναμη και την αγριότητά του την έχει επιδείξει πολλές φορές, το πρόσωπό του πάλι καμία.
Το προσωνύμιο «μπουλντόζας» το πήρε όταν τον είδαν να κουβαλά ένα πολυβόλο βάρους 52 κιλών σαν να ήταν ντουφέκι, ενώ το πόσο αδίστακτος είναι απέδειξε όταν έκοψε το χέρι και το πόδι ενός 14χρονου παιδιού που αρνήθηκε να καταταγεί στους τζιχαντιστές.
Έχει πάντα καλυμμένο το πρόσωπο του και κρατά το σπαθί του με το οποίο εκτελεί ή ακρωτηριάζει δημόσια όσους κριθούν πως παραβιάζουν τους «νόμους» του χαλιφάτου. Στις εκτελέσεις του μάλιστα ο δήμιος «φροντίζει» να έχει αρκετούς θεατές, ανάμεσα στους οποίους και παιδιά, για παραδειγματισμό.
Μια από τις πρώτες εικόνες του εκτελεστή είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας τον Ιούνιο του 2014 και τον έδειχνε να κουβαλά ένα τεράστιο οπλοπολυβόλο.
Τον περασμένο μήνα, ιστοσελίδες των τζιχαντιστών δημοσίευσαν φωτογραφίες του ίδιου άνδρα να αποκεφαλίζει δύο υπόπτους για βλασφημία στην επαρχία Ανμπάρ του Ιράκ, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανδρών και παιδιών.























































