ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μέρκελ καλεί την ΕΕ να κάνει διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για να μπει φρένο στον Τραμπ
Έντρομος από την κατακραυγή ο Μητσοτάκης επειδή πήρε τους Patriot από την Κάρπαθο στέλνει ζεύγος Mirage
Οικογενειακή «μαφία» στην Κρήτη: Έξι συλλήψεις για εκβιασμούς, εμπρησμούς και απάτες
«Είμαστε πάρα πολύ κοντά σε πόλεμο με το Ιράν», προειδοποιούν Ισραηλινοί ειδικοί
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανακοίνωσαν ότι έπληξαν οργανώσεις που συνδέονται με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ σε κουρδική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε έξι χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε μία 51χρονη Ρωσίδα, καθώς μαχαίρωσε, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, τον 5χρονο εγγονό της ηλικίας, επειδή δεν κατάφερε να βρει και να της φέρει το… τηλεκοντρόλ, όπως γνωστοποίησαν σήμερα δικαστικές αρχές της Ρωσίας.
Η γυναίκα, που διαμένει στο Λεσοσιμπρίσκ στη Σιβηρία, «μαχαίρωσε το παιδί τρεις φορές στο στομάχι και στο στήθος με ένα μαχαίρι της κουζίνας αφού του ζήτησε να της δώσει το τηλεχειριστήριο» εξήγησε η περιφερειακή εισαγγελία σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε.
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, δεν αντιμετωπίζει ωστόσο κανένα ψυχολογικό πρόβλημα. Το αγοράκι της είπε ότι «δεν μπόρεσε να βρει το τηλεχειριστήριο». Αξίζει να σημειωθεί πως το μικρό αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά στο ήπαρ κατά τη διάρκεια του περιστατικού, που σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.























































