ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Υπόθεση Μαζωνάκη: Τραπεζικός λογαριασμός των γιατρών πολλών εκατομμυρίων στο εξωτερικό
Ο Αλ. Τσίπρας «ξεβράκωσε» τον Μητσοτάκη: «Αναβάθμισα συνειδητά τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ» - Επί Τσίπρα (2018)
Νικόλας Φαραντούρης: Κίνδυνος να ναυαγήσει ο IMEC
Φοιτητικό συλλαλητήριο για το κόστος σπουδών και τη στέγαση: «Κατασκηνώνουμε στο Σύνταγμα»
Κλειστά τα σχολεία στην Γκράβα: Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα μέχρι νεοτέρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση εν πλω από μια ομάδα πέντε ακροδεξιών κουκουλοφόρων δέχτηκαν 4 φουσκωτές βάρκες με πρόσφυγες στη Λέσβο, στη θαλάσσια περιοχή του Μολύβου.
Όπως μεταδίδει το Lesvosnews οι ακροδεξιοί προσέγγισαν τις βάρκες των προσφύγων με ένα ταχύπλοο και κατέστρεψαν τις μηχανές τους, με αποτέλεσμα ναμείνουν οι βάρκες ακυβέρνητες και να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν.
Την σχετική καταγγελία έκανε ο Βέλγος Peter N. Bouckaert, διευθυντής Εκτάκτων Αναγκών για το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και εμπειρογνώμονας σε περιπτώσεις ανθρωπιστικών κρίσεων, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Λέσβο, λόγω της προσφυγικής κρίσης.
Ο Bouckaert υπογράμμισε ότι οι επιθέσεις έγιναν από Έλληνες ακροδεξιούς.
Όπως γράφει το Lesvosnews, αρκετοί πρόσφυγες έπεσαν στη θάλασσα και προσπάθησαν να σπρώξουν τις βάρκες προς τις ακτές κολυμπώντας. Το συμβάν έγινε στα διεθνή ύδατα και στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχε και η Τούρκικη Ακτοφυλακή καθώς ο μεγαλύτερος αριθμός από γυναίκες και παιδιά μεταφέρθηκαν στις ακτές της Τουρκίας.






















































