ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Γιώργος Πετρακάκος, Εξάρχεια, Καλάσνικοφ, Νίκος Μαζιώτης, Τρομοκρατία,


















































Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο - Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται για χερσαία και θαλάσσια επίθεση κατά των Χούτι στην Υεμένη
Η ΕΛ.Α.Σ. για την τουρκική υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρκείται μόνο στην εργαλειοποίηση κρίσιμων εθνικών θεμάτων για να
Θέουτα: 34 παράνομοι μετανάστες νεκροί - Τι προκάλεσε την παράνομη «μεταναστευτική πλημμύρα»
Ήλιδα: Αρχαία κειμήλια των Ολυμπιακών Αγώνων επιχειρείται να εντοπισθούν μετά από 2.500 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εμφανίστηκε οικειοθελώς και παραδόθηκε ένας 37χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παράταση του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε αυθορμήτως στην έδρα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και στη συνέχεια συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική μετά από εισαγγελική παραγγελία καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο συλληφθείς οδηγείται συνοδεία αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής αρμοδίως για την εκτέλεση του εντάλματος.
Ο 37χρονος φέρεται να είναι ο «ιδιοκτήτης» του ΙΧ το οποίο είχε εντοπιστεί το Μάρτιο του 2013 στα Εξάρχεια.
Ειδικότερα, η αστυνομία είχε εντοπίσει σε πάρκινγκ των Εξαρχείων το όχημα που είχε νοικιάσει ο 37χρονος.
Τότε, στο πορτ μπαγκάζ του, βρέθηκαν δύο καλάζνικοφ με κομμένα κοντάκια, 1500 σφαίρες, τέσσερις γεμιστήρες και τέσσερις χειροβομβίδες.
Από τότε ο 37χρονος ζούσε καταζητούμενος ενώ οι διαρροές από την Αστυνομία τον έφεραν να έχει επαφές με πρόσωπα από την ομάδα του Νίκου Μαζιώτη και του Γιώργου Πετρακάκου.
Ο συλληφθείς είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς το 2005 είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε καταδρομική επιχείρηση εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη όπου είχαν αφαιρεθεί από τους αστυνομικούς ασπίδες, μάσκες και δακρυγόνα. Τότε είχε συλληφθεί, προφυλακίστηκε και τελικά αποφυλακίστηκε μετά από απεργία πείνας και δίψας.
Η παράδοση και στη συνέχεια σύλληψη του 37χρονου λένε οι αστυνομικοί ότι ίσως ανοίξει νέους δρόμους στις έρευνες για το σύγχρονο αντάρτικο πόλης.























































