Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κάρφωσε” βαριά ονόματα δύο πολιτικών ο Λιακουνάκος για τις μίζες

“Κάρφωσε” βαριά ονόματα δύο πολιτικών ο Λιακουνάκος για τις μίζες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν χρειάστηκε πολύ για να αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα τα πρώτα ονόματα… Ο προφυλακισμένος Θωμάς Λιακουνάκος έσπασε την «ομερτά» που ήθελε να κρατήσει στο σκοτάδι όλο το φαγοπότι της μετά Τσοχατζόπουλου εποχής και έδωσε τα δύο πρώτα ονόματα πολιτικών, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του olympia.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Λιακουνάκος μίλησε για δύο περιπτώσεις μίζας πολλών εκατομμυρίων, που δεν σχετίζονται με τον Τσοχατζόπουλο. Οι μίζες και στις δύο περιπτώσεις δόθηκαν με μετρητά (έτσι τα έπαιρναν οι «έμπειροι» της πολιτικής, όχι οφσορ, εμβάσματα κλπ) άρα θα αναζητηθούν άλλοι τρόποι απόδειξης.

Και τα δύο πρόσωπα που κατονομάστηκαν είναι πασίγνωστα. Ο ένας, παραμένει ελεύθερος προκαλώντας το πανελλήνιο παρά το ότι μπαινοβγαίνει στα δικαστήρια. Ο δεύτερος, είναι «ιερό τέρας». Σε διαφορετικό κόμμα από τον πρώτο, με εξαιρετικά βαρύ όνομα.

Δηλαδή ο Λιακουνάκος έκανε χτύπημα και στα δύο κόμματα του τ. δικομματισμού, με εμφανή στόχο να δείξει ότι τους κρατάει όλους. Ώστε και οι υπόλοιποι να πιέσουν ώστε να πέσει στα μαλακά. Το θέμα είναι κατά πόσον μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενα του, όπως έκανε π.χ. ο Κάντας με τα εμβάσματα από τις οφσόρ. Η δικαιοσύνη πάντως φαίνεται ότι κάνει εξαιρετικά την δουλειά της, απελευθερωμένη από τα σταγονίδια της διαπλοκής που δρούσαν στα σπλάχνα της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ – Το πόρισμα της Αρχής

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Ο Ν. Δένδιας στο Πεντάγωνο με τον Πιτ Χέγκσεθ – Ο Αμερικανός υπουργός Πολέμου έρχεται στην Ελλάδα

Ο 78χρονος Τόμας Μπάρακ νεο-οθωμανός «πλασιέ» – Διαβεβαίωσε ότι η Τουρκία θα παραλάβει F-35

Μετά τις Belharra οι Μπλε Φάλαινες: Το ισραηλινό DRONE υποβρύχιο που προσανατολίζεται να αγοράσει η Αθήνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...