ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απόστολος Τζιτζικώστας: “Μην τολμήσει κανείς να παίξει με τη Μακεδονία”

Απόστολος Τζιτζικώστας: “Μην τολμήσει κανείς να παίξει με τη Μακεδονία”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τα συμφέροντα της χώρας δεν παίζουμε, μην τολμήσει κανείς να παίξει με τη Μακεδονία, δήλωσε από τη Φλώρινα ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Από εδώ, από την ακριτική Φλώρινα, στέλνουμε και πάλι το ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους και ειδικά προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται και ποια ευθύνη έχουν αναλάβει. Με τα συμφέροντα της χώρας δεν παίζουμε. Μην τολμήσει κανείς να παίξει με τη Μακεδονία. Η Ελλάδα έχει ξεκάθαρη εθνική θέση και δεν τη διαπραγματεύεται», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τζιτζικώστας.

«Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα μνήμης και τιμής του αγώνα και της θυσίας των Μακεδονομάχων, για την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Μακεδονίας μας στο ελεύθερο ελληνικό κράτος. Εμείς οι Μακεδόνες είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους προγόνους μας και έχουμε χρέος να κρατάμε ζωντανή τη θυσία τους, το ήθος και τις αξίες τους, ώστε η Μακεδονία μας να απελευθερωθεί. Μέσα από το ηθικό και εθνικό μεγαλείο του Μακεδονικού Αγώνα χαράχθηκε η ιστορία του Ελληνισμού», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησε από την περιφερειακή ενότητα Φλώρινας και το Αμύνταιο την περιοδεία του στη δυτική Μακεδονία και στη συνέχεια συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Ημέρας Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, στη Φλώρινα, όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Μακεδονομάχων, ενώ είχε επαφές με πολίτες, κομματικά στελέχη, νέους και φοιτητές.

Αργότερα, επισκέφθηκε το Νυμφαίο, τόπο καταγωγής του και το απόγευμα θα βρίσκεται στην Καστοριά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: 4χρονο κορίτσι δέχτηκε άγρια επίθεση από τσακάλι

ΕΛ.Α.Σ για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: «Δεν μπορείς να υπηρετείς τους πολίτες όταν χρωστάς στις τράπεζες»

Στη Θεσσαλονίκη με ΤΟΥΡΚΙΚΗ σημαία παρέλασαν οι «αλληλέγγυοι σανδαλάκηδες»

ΕΛ.Α.Σ.: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ανήκουν στις τράπεζες – Στο 1,16 δισ. € το «φέσι» από τα «δανεικά και αγύριστα» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Λουκέτο σε 11 σούπερ μάρκετ ρωσικών συμφερόντων στην Ελλάδα – Στον αέρα 170 εργαζόμενοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...