ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
Λίβανος: Αυστηρή προειδοποίηση του στρατού μετά τις διαδηλώσεις της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό - Φόβοι για γενικευμένη εσωτερική κρίση
Η Θεοδώρα Τζάκρη παράτησε τον Κασσελάκη - Τον καταγγέλλει για «δεξιά απόκλιση» και δηλώνει: «Εγώ είμαι σοσιαλπατριώτισσα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε «φρούριο» θα μετατραπεί η Αθήνα Πέμπτη και Παρασκευή, λόγω της διήμερης επίσκεψης του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ.
Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια και σε επιφυλακή θα βρίσκονται περίπου 2.500 αστυνομικοί. Οι δρόμοι από τους οποίους είναι προγραμματισμένο να περάσει ο κ. Ολάντ θα κλείνουν αρκετή ώρα πριν από την διέλευσή του. Επίσης, θα προηγείται εξονυχιστικός έλεγχος όλων των σημείων από άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Αστυνομικοί με πολιτικά θα βρίσκονται σε όλα τα μέρη που θα επισκεφθεί ο Γάλλος πρόεδρος, ενώ θα πετούν συνεχώς ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας πάνω από τα σημεία όπου θα βρίσκεται.
Πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας θα ισχύσουν την Παρασκευή στη Βουλή, όπου ο κ. Ολάντ θα εκφωνήσει ομιλία, παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βουλή, θα απαγορεύεται η μετακίνηση υπαλλήλων στο εσωτερικό της, ενώ θα πρέπει από νωρίς να βρίσκονται όλοι στις θέσεις τους.
ΠΗΓΗ: star.gr























































