ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

10.000 τζιχαντιστές έχουν παραδοθεί στον στρατό της Συρίας

10.000 τζιχαντιστές έχουν παραδοθεί στον στρατό της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Σύρος υπουργός Επικρατείας υπεύθυνος για θέματα εθνικής συμφιλίωσης Αλί Χαϊντάρ (Ali Haidar) δήλωσε ότι περίπου 10.000 ένοπλοι έχουν παραδοθεί στις Αρχές της Συρίας τα τελευταία δύο χρόνια, προσθέτοντας ότι ο λεγόμενος “Ελεύθερος Συριακός Στρατός” δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Σε συνέντευξή του στο ρωσικό Sputnik που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, ο Χαϊντάρ υπογράμμισε ότι 6.000 ένοπλοι στασιαστές παραδόθηκαν στις Αρχές στη Δαμασκό μόνο τους τελευταίους έξι μήνες.

Επεσήμανε ότι το κράτος της Συρίας είναι αποφασισμένο να καταπολεμήσει την τρομοκρατία και οι πρόσφατες προσπάθειες που έχουν γίνει και από τους συμμάχους της Συρίας θα βοηθήσουν τον συριακό στρατό να απελευθερώσει μεγάλες εκτάσεις της χώρας από τον έλεγχο των τζιχαντιστών.

Οι επιτυχίες των τελευταίων εβδομάδων στα πεδία των μαχών, είπε ο υπουργός, γλίτωσαν πολύτιμο χρόνο και ενίσχυσαν την ικανότητα του συριακού στρατού να βάλει ένα τέλος στη μάχη ενάντια στους τρομοκράτες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για να συντηρήσει τα δίκτυά του στη Συρία

Σε ισχύ η νέα εκεχειρία Ισραήλ-Χεζμπολάχ με μεσολάβηση ΗΠΑ και Κατάρ – Επιμένει για «ελευθερία δράσης» ο ισραηλινός στρατός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr