ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκλονιστικό βίντεο: Έτσι συγκρούστηκε λεωφορείο με φορτηγό με 42 νεκρούς

Συγκλονιστικό βίντεο: Έτσι συγκρούστηκε λεωφορείο με φορτηγό με 42 νεκρούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίνετο, Γαλλία, Φορτηγό,

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε έξω από την πόλη Μπορντό στη Νότια Γαλλία.Το λεωφορείο μετέφερε ηλικιωμένους και τα θύματα είναι τουλάχιστον 42. Οι περισσότεροι μάλιστα, εξέπνευσαν επί τόπου.

Οι ηλικιωμένοι είχαν ξεκινήσει λίγη ώρα νωρίτερα από κοντινή πόλη για εκδρομή στη Λαντ, στη δυτική ακτή. Ο ένας από τους νεκρούς είναι ο οδηγός του φορτηγού και όλοι οι υπόλοιποι είναι επιβαίνοντες στο λεωφορείο.

O Φρανσουά Ολάντ σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε την θλίψη και τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων, δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν έρευνες που θα διαλευκάνουν τα αίτια της τραγωδίας, ενώ, όπως είπε, και ο ίδιος θα βρεθεί απόψε στο σημείο, όπου έχασαν άδικα την ζωή τους δεκάδες άνθρωποι.

Δείτε το Video που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)

Αλλεπάλληλες απειλές για βόμβες σε αεροπλάνα – Απειλή και σε πτήση της Aegean Airlines

Γαλλία και Γερμανία δεν περιμένουν αλλαγή της αμερικανικής πολιτικής μετά τη νίκη των Δημοκρατικών

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής – Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση της άμυνας της πατρίδας μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr