ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, στην ουκρανική πρωτεύουσα πραγματοποιήθηκε μυστική σύσκεψη, όπου εξετάστηκε το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου ο ακροδεξιός «Δεξιός Τομέας».
Συμμετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών, Αρσέν Αβάκοφ, ο αρχηγός του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας, Αντρέι Παρούμπι και ο ηγέτης του εθνικικιστικού κόμματος Σβόμποντα, Όλεγκ Τιαγκνίμποκ.
Η πρόταση της ουκρανικής κυβέρνησης δια χειλών Αβάκοφ ήταν να υπάρξει πλήρης απαγόρευση της οργάνωσης ενώ ο Παρούμπι τάχθηκε υπέρ της ιδέας της διάλυσης της νεοναζιστικής οργάνωσης.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η πρόταση θα συζητηθεί περαιτέρω σήμερα Παρασκευή «σε έναν ευρύτερο κύκλο».
Σημειώνεται ότι η σύσκεψη αποφασίστηκε μετά την πολιορκία της Βουλής από τα μέλη του “Δεξιού Τομέα” ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του ηγέτη της οργάνωσης, Αλεξάντρ Μουζίτσκο.























































