ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μνημόνιο, Πρόσφυγες,


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
Οργή ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα για τη συνέντευξη του στην «Ομάδα Αλήθειας»
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο - Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ευκαιρία να επαναφέρει τους σχεδιασμούς του που απέτυχαν αναφορικά με την Ελλάδα βρίσκει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφκγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος μέσω του εκπροσώπου του Μάρτιν Γέγκερ σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το αμερικανικό Bloomberg σημειώνει πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος χαλάρωσης ή οποιασδήποτε αλλαγής του μνημονίου λόγω της προσφυγικής κρίσης».
Συγκεκριμένα, φέρεται να δήλωσε σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο πως δεν υπάρχει λόγος αλλαγής των δημοσιονομικών στόχων, προσθέτοντας πως η συμφωνία, όπως έχει υπογραφεί, προσφέρει επαρκή ευελιξία.
Τόνισε ακόμα πως η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να υλοποιήσει όλα τα συμφωνηθέντα και όλους τους όρους του Μνημονίου.
Σύμφωνα με το Reuters ο εκπρόσωπος του κ. Σόιμπλε τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να συμμορφωθεί πλήρως με τους όρους της διάσωσης αλλά και ότι η Αθήνα έχει να κάνει ακόμη δουλειά για να καλυφθούν ορισμένα κενά για να πάρει την επόμενη εκταμίευση.
«Φυσικά, η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει το μνημόνιο» είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών και πρόσθεσε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικά κενά που πρέπει να κλείσουν.























































