ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπροστά σε ένα απίστευτο μακάβριο θέαμα βρέθηκαν υπάλληλοι της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, όταν κατά τη διάρκεια εργασιών σε κεντρική πλατεία της πόλης βρήκαν φέρετρα με ανθρώπινους σκελετούς και κρανία, θαμμένα κάτω από την πλατεία!
Οι εργάτες έσκαβαν δίπλα στην Washington Square Park, μία από τις πιο αγαπημένες πλατείες της Νέας Υόρκης στο Greenwich Village και στέκι για τους διανοούμενους, τους μουσικούς και τους διαδηλωτές.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές και οι ανθρωπολόγοι, προκειμένου να συλλέξουν τα μακάωρια ευρήματα και να τα εξετάσουν, προκειμένου να προσδιορίσουν την ταυτότητα και τις συνθήκες θανάτου των λειψάνων που βρίσκοταν εκεί για πάνω από δύο αιώνες.
Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, οι κρύπτες πιθανότατα είναι μέρος ενός νεκροταφείου Πρεσβυτεριανής εκκλησίας που βρισκόταν στην περιοχή.























































