ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο γραφείο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, μετέβη ο Γιάννης Πανούσης, μετά τις καταγγελίες που έκανε σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ότι απειλήθηκε από πολιτικούς που σχετίζονται με την τρομοκρατία.
«Το σύνολο των στοιχείων που διέθετα τα κατέθεσα στην εισαγγελέα. Η άποψή μου είναι ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες. Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματα του και τώρα το λόγο έχει η Δικαιοσύνη» δήλωσε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης.
Ο κ. Πανούσης αποκάλυψε, κατά την έξοδό του από τον Άρειο Πάγο, ότι έδωσε συγκεκριμένα ονόματα.
Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη – βόμβα που παραχώρησε, έκανε λόγο για πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν σχέσεις με τρομοκράτες, καταγγέλλοντας μάλιστα απειλές κατά της ζωής του.
Μάλιστα, τη Δευτέρα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» κάνει λόγο για δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.
Πραγματικά ιδιαίτερα περίεργη υπόθεση και η απορία “γιατί τώρα;” συζητιέται όλο και περισσότερο σε πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους.
























































