ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για εκβίαση σε βάρος του προέδρου ερευνητικής εταιρείας συνελήφθη στον Άλιμο, μια 57χρονη γυναίκα.
Σε βάρος της, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της εκβίασης κατ’ εξακολούθηση, παραβίασης προγραμμάτων – στοιχείων ηλεκτρονικών υπολογιστών και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, η συλληφθείσα από τον Αύγουστο του 2014, εκβίαζε συστηματικά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας τον πρόεδρο ερευνητικής εταιρείας, εξαναγκάζοντας τον σε χρηματική καταβολή προκειμένου να μη διοχετεύσει σε ανταγωνιστές απόρρητα στοιχεία της εταιρείας.
Τα εν λόγω στοιχεία, τα οποία βρίσκονταν αποθηκευμένα σε ψηφιακή μορφή σε προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή και σε δύο tablet του θύματος, είχαν κλαπεί τον Μάιο του τρέχοντος έτους.
Στις 2 Νοεμβρίου, η 57χρονη εξανάγκασε εκ νέου το θύμα να της καταβάλει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και για τον λόγο αυτό, προσυμφώνησαν ραντεβού για την επομένη.
Την εκβίαση κατήγγειλε το θύμα και κατόπιν συνεννόησης, προσημειώθηκε ένα χαρτονόμισμα, κατά την παραλαβή του οποίου συνελήφθη η 57χρονη.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.























































