Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

200.000 νέοι πρόσφυγες εξαιτίας των ρωσικών βομβαρδισμών, λένε οι φιλοτζιχαντιστές

200.000 νέοι πρόσφυγες εξαιτίας των ρωσικών βομβαρδισμών, λένε οι φιλοτζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύμφωνα με το Zaman al Wasl, που πρόσκειται στη συριακή αντιπολίτευση, 28.000 περίπου κάτοικοι των πόλεων Μαχίν και Χαγουαρίν, που βρίσκονται στα ανατολικά της επαρχίας Χομς και κατέχονται από το Ισλαμικό Κράτος, εγκατέλειψαν τις πόλεις τους εξαιτίας των καθημερινών ρωσικών βομβαρδισμών.

Οι περισσότεροι από τους αμάχους έφυγαν προς την έρημο, ενώ άλλοι πήγαν στο χωριό Αλ Καρυατίν στα βόρεια της Συρίας, σύμφωνα με τον ακτιβιστή Καντόρ Μπεν Μαχίν (Kaddor Ben Mahin).

Ο ίδιος ακτιβιστής πρόσθεσε ότι οι εσωτερική προσφυγιά κατευθύνθηκε προς τις πόλεις Κχνεφίς, Σαγουανάχ, Σόκχνα, Ράκα, Μανσούρα, Αλμπάμπ, Καφερναχά και Ντανά.

Συνολικά υπολογίζονται σε 200.000 οι Σύροι που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις οικίες τους και περισσότεροι από 700 έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των αεροπορικών επιδρομών στις 30 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα πάντα με το προσκείμενο στη συριακή αντιπολίτευση σάιτ.

Ο Μπεν Μαχίν, ο ακτιβιστής, ισχυρίζεται ότι πολλοί πρόσφυγες που έχουν διασκορπιστεί στην έρημο δεν έχουν διαθέσιμα οχήματα μεταφοράς, υποφέρουν από την πείνα και από το κρύο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη στο Παρίσι η παλαιστινιακής καταγωγής Ευρωβουλευτής Ρίμα Χασάν για υπόθεση τρομοκρατίας· βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή της

Δημοσίευμα YNET: Όχλοι αριστεριστών στην Αθήνα φωνάζουν «Χεζμπολάχ-Χεζμπολάχ» – Ο Χάρης Δούκας κατηγορείται ότι επιτρέπει τον αντισημιτισμό

Το Ισλαμικό Κράτος υποκινεί εμπρησμούς σε συναγωγές

Ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου ειρωνεύεται τις ΗΠΑ μετά την κατάρριψη μαχητικού αεροσκάφους

Ουκρανία: Ρωσική μαζική επίθεση με drones και πυραύλους δέχτηκε το Κιέβο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr