Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρίσι: Απαγόρευση κυκλοφορίας και στρατός στους δρόμους

Παρίσι: Απαγόρευση κυκλοφορίας και στρατός στους δρόμους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Παρίσι: Απαγόρευση κυκλοφορίας κηρύχθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα για πρώτη φορά μετά το 1944. Ο στρατός έχει βγει στους δρόμους, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι η Αστυνομία δίνει μάχες.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ διέταξε επίσης να κλείσουν τα σύνορα της χώρας του.

Όπως μεταδίδουν γαλλικά Μέσα η μία επίθεση κοντά στο γήπεδο Stade de France ήταν επίθεση αυτοκτονίας.

Συνολικά, μέχρι στιγμής, έχουν καταμετρηθεί πέντε επιθέσεις. Βομβιστικές και με καλάσνικοφ. Δείτε τα σημεία που χτυπήθηκαν.

map2

Οι νεκροί έχουν φτάσει τους 60, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ενώ τουλάχιστον 100 όμηροι κρατούνται από τους τρομοκράτες στο θέατρο Bataclan.

Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο φωτογραφίες και βίντεο λίγο μετά τις επιθέσεις: ΣΟΚ στο Παρίσι – Πτώματα στους δρόμους – 60 οι νεκροί (φωτο + βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το σουνιτικό Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τζαμί του Ισλαμαμπάντ με τουλάχιστον 31 νεκρούς

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr