ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Tζον Κέρι, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παρίσι, Ρωσία, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
Αντώνης Σαμαράς: «Σημάδια παρακμής, να τελειώνουμε με αυτή τη νεοφιλελεύθερη διαχείριση»
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι επιθέσεις στο Παρίσι ‘δικαιολογούν’ την εντατικοποίηση του αγώνα εναντίον ένοπλων εξτρεμιστικών οργανώσεων όπως το Ισλαμικό Κράτος ή το Μέτωπο Αλ Νούσρα δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
“Δεν έχουμε καμιά δικαιολογία για να μην κάνουμε περισσότερα για να νικήσουμε το Ισλαμικό Κράτος, την Αλ Νούσρα και αυτούς που τους μοιάζουν”, δήλωσε ο Λαβρόφ στη Βιέννη, έχοντας δίπλα του τον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι, πριν από την έναρξη της Διεθνούς Συνόδου που είναι αφιερωμένη στη Συρία.
Την ίδια ώρα η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλει περιορισμούς στις πτήσεις από τη Μόσχα προς το Παρίσι, δήλωσε ο Αλεξάντρ Νεράντκο, ο επικεφαλής της Rosaviatsiya, της ρωσικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Ο Ρώσος υπουργός Μεταφορών Μαξίμ Σοκόλοφ δήλωσε επίσης σήμερα πως το υπουργείο του θα εφαρμόσει μέτρα για την ασφάλεια των πτήσεων σε όλη τη Ρωσία μετά τους μαζικούς φόνους στο Παρίσι, μετέδωσε επίσης το RIA.























































