ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ, Βίντεο, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παρίσι, Συρία, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ήταν πριν από ενάμισι χρόνο όταν είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο φρίκης και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων σε έξι διαφορετικά σημεία του Παρισιού, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.
Πρόκειται για τον Αμπντέλ Χαμίντ Αμπααούντ, τον οποίο ο βελγικός Τύπος «φωτογραφίζει» -κυριολεκτικά και μεταφορικά- ως τον ιθύνοντα νου των αιματηρών επιθέσεων στη γαλλική πρωτεύουσα.
Στο βίντεο, ο τζιχαντιστής Αμπααούντ, που βρίσκεται στη Συρία, καταγράφεται από το φακό να σέρνει με το τζιπ του πτώματα, τα οποία ανήκουν σε ανθρώπους που ακρωτηρίασαν οι τζιχαντιστές στο Ισλαμικό Κράτος.























































