ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγκυρα, Αλέξης Τσίπρας, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Διαρροή πολεμικού δόγματος του Ιράν: Αποκαλύπτονται μυστικά σχέδια για πλήγματα στις ενεργειακές υποδομές του Κόλπου
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζίπ Ταγίπ Ερντογάν τόνισε ότι για να υπάρξει άμεση αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος, θα πρέπει να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα συμφωνία ανάμεσα στην Τουρκία και την ΕΕ με βάση την οποία θα περιορίζονται οι μεταναστευτικές ροές, και θα υπάρξει καθιέρωση σταθερού μηχανισμού επανεγκατάστασης από την Τουρκία.
Σημειώνεται ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά το τετ α τετ του πρωθυπουργού με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι
Ο κ. Τσίπρας συνάντησε τον κ. Ερντογάν, μετά τις επαφές που είχε με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Αχμέτ Νταβούτογλου, και την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, με το προσφυγικό πάντα στο επίκεντρο.
Οι δύο πλευρές, συμφώνησαν να υπάρξει ελληνοτουρκική συνεργασία και συντονισμός, με κύριο στόχο την αποφασιστική αντιμετώπιση των διακινητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση για τη συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν. Παρ όλα αυτά το τετ α τετ πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη συνάντηση με τον κ. Νταβούτογλου.
























































