ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατασχετήριο στον Βενιζέλο από τους απλήρωτους εργαζόμενους στον “Αγγελιοφόρο”

Κατασχετήριο στον Βενιζέλο από τους απλήρωτους εργαζόμενους στον “Αγγελιοφόρο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατασχετήρια έχουν επιδοθεί σε δεκάδες πελάτες (όπως διαφημιστικές εταιρίες, φορείς κλπ)  από τους εργαζόμενους  της εφημερίδας “Αγγελιοφόρος”, μεταξύ αυτών και στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος εμφανίζεται να χρωστά ένα ποσό στην εταιρία.

Σημειώνεται πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνδέεται με εξ αγχιστείας συγγενική σχέση με τον επιχειρηματία του εντύπου κ. Μπακατσέλο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες εβδομάδες η ιδιοκτησία της εφημερίδας προχώρησε σε παύση πληρωμών και κατέθεσε αίτηση πτώχευσης, η οποία θα συζητηθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης στις 27 Νοεμβρίου.

Οι εναπομείναντες 108 εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι τους τελευταίους 8 μήνες, ενώ βρίσκονται υπό ένα ιδιότυπο καθεστώς εργασιακής ομηρίας καθώς και δεν έχουν απολυθεί αλλά ούτε και εργάζονται.

Τέλος, η εταιρία- στο μετοχικό σχήμα της οποίας συμμετέχουν ο Πήγασος (Μπόμπολας), ΔΟΛ (Ψυχάρης) και η εταιρία Δελφίνι (οικογένεια Μπακατσέλου)- έχει οφειλές πάνω από 20 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη – Για τον λαό και την πατρίδα

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: 4χρονο κορίτσι δέχτηκε άγρια επίθεση από τσακάλι

Στη Θεσσαλονίκη με ΤΟΥΡΚΙΚΗ σημαία παρέλασαν οι «αλληλέγγυοι σανδαλάκηδες»

Το Κατάρ διοχετεύει εκατομμύρια για να διαμορφώσει τις απόψεις των νεαρών Αμερικανών για το Ισραήλ

Ο Νίκος Δένδιας με Ελληνοαυστραλούς δημοσιογράφους: «Διαπίστωσα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δύναμη, τη ζωντάνια και τη δυναμική του Ελληνισμού της Αυστραλίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr