ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Γαλλία, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Φρανσουά Ολάντ,


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: "Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus" - The former PM...
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εντολή για εντατικοποίηση και κλιμάκωση των βομβαρδισμών εναντίον στη Συρία και το Ιράκ των εγκαταστάσεων των τζιχαντιστών διέταξε το βράδυ της Πέμπτης ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.
Η εντολή δόθηκε στο τέλος της έκτακτης συνεδρίασης του προεδρικού Συμβουλίου Αμύνης που πραγματοποιήθηκε στα Ηλύσια Πεδία,
Νωρίτερα, η γαλλική εθνοσυνέλευση έδωσε το «πράσινο φως» για την επέκταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου για ολόκληρη την επικράτεια. Από τους 558 βουλευτές, οι 551 ψήφισαν υπέρ, έξι κατά και ένας απουσίασαν.
Το αντιπολιτευόμενο κόμμα των Ρεπουμπλικάνων του πρώην προέδρου Νικολά Σαρκοζί είχε ζητήσει η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης να παραταθεί για επιπλέον 6 μήνες.
Το καθεστώς εκτάκτου ανάγκης προσφέρει στις δυνάμεις ασφαλείας επιπλέον εργαλεία προκειμένου να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατική απειλή είχε δηλώσει ενώπιον της Εθβνοσυνέλευσης την περασμένη τη Δευτέρα ο πρόεδρος Ολάντ.
Η γαλλική Εθνοσυνέλευση ενέκρινε επίσης μία τροπολογία από βουλευτές της δεξιάς, η οποία επιτρέπει την χρήση του ηλεκτρονικού βραχιολιού για τον καλύτερο έλεγχο ορισμένων εκ των προσώπων στα οποία έχει επιβληθεί κατ’ οίκον περιορισμός.























































