ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκλεισε το βιβλίο προσφορών και της Τράπεζας Πειραιώς και έτσι ολοκληρώθηκε η διαδικασία των αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου των ελληνικών τραπεζών από ξένα ιδιωτικά κεφάλαια.
Στο βιβλίο προσφορών της Τράπεζας Πειραιώς σημειώθηκε υπερκάλυψη του ποσού του 1,34 δισ. ευρώ που ζητούσε η Τράπεζα από τους ιδιώτες.
Το αρχικό ποσό κεφαλαίων που με βάση το βασικό σενάριο του stress test θα έπρεπε να καλύψει η Τράπεζα Πειραιώς ανερχόταν σε 2,2 δισ. ευρώ, το οποίο μειώθηκε στο 1,34 δισ. ευρώ καθώς ο SSM αναγνώρισε δράσεις συνολικού ύψους 873 εκατ. ευρώ από το capital plan της τράπεζας, ενώ επιπλέον 602 εκατ. ευρώ απέδωσε κεφαλαιακά στην τράπεζα η άσκηση διαχείρισης παθητικού.
Σημειώνεται ότι το Δημόσιο θα συμμετάσχει στην ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας Πειραιώς, καλύπτοντας τη διαφορά του δυσμενούς σεναρίου μέχρι τα 4,9 δισ. ευρώ.























































