ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το μήνυμα του Νετανιάχου στον Τραμπ: «Έχουμε και άλλους φίλους»
Το ιρανικό σχίσμα: Ο Νέος Ανώτατος Ηγέτης Μοτζταμπά Χαμενεΐ χάνει τον απόλυτο έλεγχο εν μέσω ανταρσίας της ηγεσίας
Νότια Κορέα: Οι σκύλοι εξαφανίζονται πριν από την απαγόρευση του κρέατός τους για τροφή
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά πώς θα διασώσει την παιδεία μας και τα παιδιά μας από τον εφιάλτη της επταετίας Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου αρνείται ότι ο Τραμπ ζήτησε από το Ισραήλ να σταματήσει τη δράση κατά των σηράγγων της Χεζμπολάχ στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο κορυφαίος Ιρανός στρατηγός και σύμβουλος του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν, ο Γιαχία Ραχίμ Σαφαβί (Yahya Rahim Safavi), σε δηλώσεις του την Πέμπτη αναφερόμενος στην κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού από την τουρκική πολεμική αεροπορία, στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας, μίλησε για “στρατηγικό λάθος” της Άγκυρας για το οποίο είναι βέβαιο ότι θα πληρώσει βαρύ τίμημα.
“Η Τουρκία μετά βεβαιότητας θα υποστεί μεγάλη χασούρα από αυτό το περιστατικό”, είπε, προσθέτοντας ότι εκτός από ότι βοηθά τους τζιχαντιστές και είναι η δημιουργός της ανασφάλειας στη Συρία εδώ και πέντε χρόνια, διέπραξε στρατηγικό λάθος καταρρίπτοντας το ρωσικό μαχητικό.
Η Τουρκία έχει καταφέρει να βάλει τους πάντες απέναντί της, εκτός ίσως από τη Σαουδική Αραβία (ακόμα). Είναι μια χώρα που έχει απέναντι της τόσο το Ισραήλ όσο και το Ιράν, τους Κούρδους, τους Ρώσους, ακόμα και οι ΗΠΑ δείχνουν με κάθε τρόπο ότι επιθυμούν να αποστασιοποιηθούν.
Αυτό για όσους “θαυμάζουν” την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας και θεωρούν “μεγάλο” ηγέτη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.























































