ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βρέφος που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Σινούκ της Πολεμικής Αεροπορίας, από την Κω στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, το βράδυ της Κυριακής, ύστερα από αίτημα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), διατέθηκε ελικόπτερο τύπου Ch-47 (Chinook) για μεταφορά βρέφους 12 ωρών, το οποίο παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα, από την Κω στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαινε και συνοδός παιδίατρος από το νοσοκομείο της Κω, απογειώθηκε στις 21:28 και έφτασε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στις 22:40.























































