ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από αύριο Δευτέρα 30 Νοεμβρίου μέχρι την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου η συμμετοχή στην Δημόσια Προσφορά της Εθνικής Τράπεζας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης της τράπεζας. Η Εθνική Τράπεζα αποσκοπεί να συγκεντρώσει 300 εκατ.ευρώ, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Στην Δημόσια Προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν ιδιώτες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Μπορούν να συμμετάσχουν επενδυτές στην Ελλάδα ανεξαρτήτως εάν είναι ήδη μέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας (ή άλλων τραπεζών), ενώ δεν υπάρχει ελάχιστο όριο όσον αφορά το ποσό συμμετοχής. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η τήρηση ή το άνοιγμα μερίδας στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ). Οι επενδυτές μπορούν να συμμετάσχουν στη Δημόσια Προσφορά της Τράπεζας με τα διαθέσιμα κεφάλαια τους.
Η τιμή διάθεσης κάθε νέας μετοχής είναι 0,30 ευρώ, λαμβανομένης υπόψη της προσαρμογής της τιμής της μετοχής μετά την μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών και τη συνένωση αυτών (reverse split) με αναλογία 15 υφιστάμενες μετοχές προς 1 νέα μετοχή.
Η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών που θα εκδοθούν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου εκτιμάται ότι θα αρχίσει την 14 Δεκεμβρίου 2015.
Η Εθνική Τράπεζα είναι η μόνη από τις συστημικές τράπεζες που προχώρησε σε Δημόσια Προσφορά στην Ελλάδα.























































