ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανικές Αποζημιώσεις, Γερμανικές Οφειλές, Δημόσιο Χρέος, Ζωή Κωνσταντοπούλου,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Νέα Υόρκη θα βρεθεί το τριήμερο 3 έως 5 Δεκεμβρίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να παραδώσει διάλεξη στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης για τις γερμανικές οφειλές και το δημόσιο χρέος.
Συγκεκριμένα, η κ.Κωνσταντοπούλου θα είναι κεντρική ομιλήτρια στο διεθνές Συνέδριο «The Politics of Memory Victimization, Violence and Contested Narratives of the Past», που πραγματοποιείται από τις 3 μέχρι τις Δεκεμβρίου 2015.
Η ομιλία της πρώην προέδρου της Βουλής τιτλοφορείται «Truth, Justice and selective memory: From the war reparations owed to Greece by Germany to today’s memoranda regime targeting human rights and democracy in the name of “Greek debt”» («Αλήθεια, Δικαιοσύνη και επιλεκτική μνήμη: Από τις γερμανικές επανορθώσεις που οφείλονται στην Ελλάδα από τη Γερμανία, στο σημερινό καθεστώς τον Μνημονίων που βάζει στο στόχαστρο τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη Δημοκρατία στο όνομα του “δημοσίου χρέους”»).
























































