ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Καλιφόρνια, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία, Φωτογραφίες,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοπλοι άνοιξαν πυρ στην πόλη Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια, σε κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες, αφήνοντας δεκάδες θύματα.
Οι τρεις δράστες σκότωσαν σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες 14 άτομα και τραυμάτισαν τουλάχιστον άλλους 14, όταν εισέβαλαν στο συνεδριακό κέντρο της εγκατάστασης, στο οποίο ήταν σε εξέλιξη μία εκδήλωση.
Αγνωστο παραμένει το κίνητρο των δραστών.
Οι αρχές δεν είναι βέβαιες ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, αλλά ο αρχηγός της αστυνομίας του Σαν Μπερναντίνο ανέφερε ότι τουλάχιστον πρόκειται για περιστατικό εγχώριας τρομοκρατίας.
Παράλληλα, η αστυνομία εκκένωσε δημόσιους χώρους σε όλη την περιοχή του Σαν Μπερναντίνο των 21.500 κατοίκων και οι αρχές καλούσαν τον κόσμο να μην πλησιάζει στην περιοχή του συμβάντος, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο.
Μάρτυρας, όπως μεταδίδει το CNN, είπε στην αστυνομία πως οι ένοπλοι κρατούσαν και πυροβολούσαν με τουφέκια.
Ενας άνδρας του οποίου η γυναίκα είχε παγιδευτεί στο εσωτερικό του κτιρίου, μιλώντας στο CNN δήλωσε:
«Ενας άνδρας ήρθε δίπλα στο γραφείο της και άρχισε να πυροβολεί. Είδες κορμιά στο πάτωμα και κάποιους να παίρνουν ανθρώπους με τα φορεία, Αυτό που είπε μόνο είναι ότι άκουσε πυροβολισμούς. Εργάζεται στο Περιφερειακό κέντρο με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Μου έστειλε μήνυμα να μου πει τι συμβαίνει. Εκείνη μόλις βγήκε έξω».























































