ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εικοσιδιάχρονος Μαροκινός μετανάστης έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στην ουδέτερη ζώνη στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων.
Όπως είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αντώνης Ρήγας από την οργάνωση “Γιατροί Χωρίς Σύνορα”, ο άτυχος νεαρός ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης στο σημείο όπου εδώ και μέρες παραμένουν ακινητοποιημένες αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ.
Στο μεταξύ, ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην ουδέτερη ζώνη, όπου εκατοντάδες μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο διέλευσης των προσφύγων στο έδαφος των Σκοπίων φωνάζοντας συνθήματα.
Οι μετανάστες ζητούν να επιτραπεί και σε αυτούς η διέλευση, ενώ στο ελληνικό έδαφος βρίσκονται από το πρωί δυνάμεις της Αστυνομίας για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο γενίκευσης των επεισοδίων.























































