Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος ανατινάζει, αποκεφαλίζει και διαμελίζει αιχμαλώτους στην Υεμένη (βίντεο)

Το Ισλαμικό Κράτος ανατινάζει, αποκεφαλίζει και διαμελίζει αιχμαλώτους στην Υεμένη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησε στο διαδίκτυο μια σειρά από βίντεο από πρόσφατες εκτελέσεις που διέπραξε με θύματα σιίτες αντάρτες Χούτι στην Υεμένη.

Στα τέσσερα βίντεο βλέπουμε αντάρτες Χούτι, οι οποίοι μάχονται ενάντια στη Σαουδική Αραβία, στην Αλ Κάιντα και στο Ισλαμικό Κράτος, να εκτελούνται με διαφορετικούς τρόπους.

Έξι άνδρες ανατινάχθηκαν με αντιαρματικό εκτοξευτή. Άλλους έξι τους έβαλαν σε μια βάρκα, τους άνοιξαν στη θάλασσα και τους ανατίναξαν. Σε τέσσερις κρέμασαν γύρω από τους λαιμούς από ένα βλήμα όλμου και εννέα αποκεφαλίστηκαν με κοφτερά μαχαίρια.

Δείτε πλάνα από τα τέσσερα βίντεο όπως τα μόνταρε η Daily Mail, αφαιρώντας τις βίαιες σκηνές:

Οι τέσσερις που στάθηκαν με τα βλήματα όλμων γύρω από τους λαιμούς τους, ανατινάχτηκαν γινόμενοι κομμάτια.

041215234337_7710

Τους έξι που έβαλαν σε μια βάρκα τους ανατίναξαν μέσα στη θάλασσα. Άγνωστο από που “εμπνεύστηκαν” αυτό τον τρόπο εκτέλεσης:

varka1

varka2

varka3

Έξι στήθηκαν πάνω σε κάτι βράχια, δεμένοι πισθάγκωνα για να μην μπορούν να αποδράσουν, και απέναντί τους στήθηκε ένας εκτοξευτήρας που έριξε καταπάνω τους μια ρουκέτα που τους διαμέλισε.

rouketa_isis

Εννέα ακόμα αποκεφαλίστηκαν με τον κλασικό τρόπο που επιλέγει το Ισλαμικό Κράτος, δηλαδή του ομαδικού αποκεφαλισμού.

Τους έβαλαν στη σειρά, στα γόνατα, και πίσω από τον καθένα Χούτι ήταν και ένας τζιχαντιστής με ένα μαχαίρι για να του “πριονίσει” τον λαιμό.

yemeni

Το Ισλαμικό Κράτος εκμεταλλεύτηκε τον εμφύλιο που ξέσπασε στην Υεμένη, μεταξύ των σιιτών ανταρτών Χούτι και του Προέδρου της Υεμένης που υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία, για να δημιουργήσει τον πρώτο του πυρήνα στη χώρα.

Στην Υεμένη η παρουσία της Αλ Κάιντα είναι πανίσχυρη, ωστόσο, το Ισλαμικό Κράτος διεκδικεί και από αυτή τη χώρα “μερίδιο”.

Αν και η δύναμη του Ισλαμικού Κράτους στην Υεμένη αρχικά ήταν μικρή, φαίνεται το τελευταίο διάστημα να μεγαλώνει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της Pepsi

Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους

Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι – «Όχι στην Τουρκία»

Περίπου 180 κάτοικοι της Γάζας εγκατέλειψαν τον θύλακα μέσω της Ράφα μετά την επαναλειτουργία της διάβασης

Το σουνιτικό Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τζαμί του Ισλαμαμπάντ με τουλάχιστον 31 νεκρούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr