ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκατέσσερα λεωφορεία γεμάτα μετανάστες ξεκίνησαν, πριν από λίγη ώρα, από την Ειδομένη με προορισμό την Αθήνα.
Στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας – ΠΓΔΜ, εκεί που τις τελευταίες εβδομάδες παρέμεναν εγκλωβισμένοι εκατοντάδες μετανάστες, βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί επιχείρηση της αστυνομίας για την απομάκρυνσή τους.
Η περιοχή είναι αποκλεισμένη και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε εκπροσώπους μη κυβερνητικών οργανώσεων -με εξαίρεση τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ο οποίος βρίσκεται στον καταυλισμό- και δημοσιογράφους, τους οποίους η αστυνομία έχει σταματήσει σε απόσταση περίπου 3 χλμ από την περιοχή.
Στην επιχείρηση συμμετέχει ισχυρή αστυνομική δύναμη από τη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς.























































