ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο - Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται για χερσαία και θαλάσσια επίθεση κατά των Χούτι στην Υεμένη
Η ΕΛ.Α.Σ. για την τουρκική υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρκείται μόνο στην εργαλειοποίηση κρίσιμων εθνικών θεμάτων για να
Θέουτα: 34 παράνομοι μετανάστες νεκροί - Τι προκάλεσε την παράνομη «μεταναστευτική πλημμύρα»
Ήλιδα: Αρχαία κειμήλια των Ολυμπιακών Αγώνων επιχειρείται να εντοπισθούν μετά από 2.500 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν υπερψηφίζει ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ με ξένο μάνατζμεντ και πώληση των κόκκινων δανείων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις με λιγότερους από 250 εργαζομένους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης , όπως δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.
Τόνισε πως δεν θα αντέξει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει τέτοια μέτρα αν δεν γίνει για τον ΑΔΜΗΕ αυτό που ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έχει πει σημειώνοντας πως είναι αδιανόητο ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 4ων και 5 αστέρων στην Ρόδο και την Κρήτη με κόκκινα δάνεια να περάσουν σε ξένα funds.
Κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να σεβαστεί την κοινοβουλευτική ομάδα στις απόψεις που έχει για τον ΑΔΜΗΕ , τα κόκκινα δάνεια και το ασφαλιστικό σημειώνοντας ότι αν δεν το κάνει θα αναγκαστεί να μπει σε σενάρια οικουμενικής Κυβέρνησης.
























































