Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λαφαζάνης δεν έμαθε από το φιάσκο και συνεχίζει τη «ρωσολαγνεία»

Ο Λαφαζάνης δεν έμαθε από το φιάσκο και συνεχίζει τη «ρωσολαγνεία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Γεύμα στον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και πρώην υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη παρέθεσε ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ, μαζί με ομάδα συνεργατών του.

Στο γεύμα, το οποίο παρετέθη στο Πολιτιστικό Μέγαρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα, παρευρέθηκε και ο Κώστας Ήσυχος, μέλος της Γραμματείας της ΛΑ.Ε. και πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Λαφαζάνης και ο Ρώσος πρέσβης αντάλλαξαν «σε εγκάρδιο και ανοικτό πνεύμα», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΛΑ.Ε. απόψεις για τις σχέσεις των δύο χωρών και τις εξελίξεις στην περιοχή.

Ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε. τόνισε, επίσης, την μεγάλη σημασία που έχει για Ελλάδα, Ρωσία και Ευρώπη ο νότιος ευρωπαϊκός αγωγός με ρωσικό φυσικό αέριο και η ταχύτερη δυνατή προώθησή του στη βάση της ελληνορωσικής διακρατικής συμφωνίας.

Η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. τάχθηκε κατά των κυρώσεων που η Ε.Ε. έχει επιβάλει σε βάρος της Ρωσίας, τις οποίες χαρακτήρισε «απαράδεκτες και ψυχροπολεμικές», ενώ τόνισε ότι η Ελλάδα δεν έχει κανέναν λόγο να εφαρμόζει τέτοιου είδους κυρώσεις και οφείλει άμεσα να τις αποσύρει και να αναλάβει πρωτοβουλίες για την απόσυρσή τους και από την Ε.Ε. ως σύνολο.

Καταδίκασε, επίσης, ως απαράδεκτη και ως πολεμική πράξη, την πρόσφατη κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροπλάνου από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και τόνισε ότι συνιστά υποκρισία από την πλευρά του ΝΑΤΟ να καλύπτει τέτοιου είδους προκλητικές ενέργειες από την Τουρκία, πολύ περισσότερο όταν κλείνει τα μάτια του στις καθημερινές, σχεδόν, παραβάσεις και παραβιάσεις του ελληνικού εθνικού εναέριου χώρου, ακόμα και τις υπερπτήσεις στα ελληνικά νησιά, από τουρκικά μαχητικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πλοία με ρωσικό αργό σπάνε το εμπάργκο των ΗΠΑ στην Κούβα

Στη Μόσχα ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν, Μοτζταμπά Χαμενεΐ – Υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση

Το επικίνδυνο τυχοδιωκτικό παιχνίδι της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο: Υπονόμευση των αμερικανικών συμφερόντων και περιφερειακό χάος

Politico: Γιατί ο Πούτιν είναι ο μεγαλύτερος κερδισμένος από τον πόλεμο στο Ιράν

Ζελένσκι: Παράπονα σε «εταίρους» για εγκατάλειψη της Ουκρανίας λόγω Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...