ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τόσκας: Λαμβάνουμε μέτρα για τις συγκρούσεις μεταναστών στα hot spots

Τόσκας: Λαμβάνουμε μέτρα για τις συγκρούσεις μεταναστών στα hot spots
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μετανάστες, Νίκος Τόσκας,

Ανησυχία ότι είναι πιθανές οι συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών στα hot spots εκφράζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», ο κ. Τόσκας ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Παρότι βελτιώνουμε τις συνθήκες διαβίωσής τους στα hot spots, μπορεί να προκύψουν προβλήματα. Δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια σε αυτό το ενδεχόμενο. Γι’ αυτό λαμβάνουμε τα μέτρα μας και αυξάνουμε τις αστυνομικές δυνάμεις στα νησιά».

Ο κ. Τόσκας δηλώνει θετικός στην υποστήριξη της Frontex αλλά αρνείται την επέμβασή της χωρίς αδειοδότηση από τις ελληνικές αρχές. Ο ίδιος αφήνει αιχμές σε βάρος «κύκλων στην Ευρώπη», οι οποίοι, όπως τονίζει, «κινούνται με βάση τα δικά τους κρατικά συμφέροντα και όχι τα ευρωπαϊκά». Προσθέτει λέγοντας ότι «αυτοί οι κύκλοι προσπάθησαν πριν από μερικούς μήνες να προκαλέσουν ένα Grexit, τώρα προσπαθούν να προκαλέσουν απομόνωση των χωρών που αντιμετωπίζουν εντονότερα το προσφυγικό πρόβλημα, νομίζοντας ότι έτσι θα φτιάξουν το “κάστρο” τους και τις “μίνι” περιοχές ευημερίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ιταλία αναστέλλει τη Σένγκεν με την Ισπανία – 57 νεκροί στη Θέουτα, ενώ χιλιάδες επιστρέφουν στο Μαρόκο

Θέουτα: 34 παράνομοι μετανάστες νεκροί – Τι προκάλεσε την παράνομη «μεταναστευτική πλημμύρα»

Θέουτα: Περίπου 49.000 παράνομοι μετανάστες «άλωσαν» τον ισπανικό θύλακα – Οι δομές έχουν καταρρεύσει

Ισπανία: Τουλάχιστον εννέα νεκροί στην προσπάθεια χιλιάδων μεταναστών να περάσουν από το Μαρόκο στη Θέουτα

Τέλος στη βίζα για τους Τούρκους πολίτες βάζει το Μαυροβούνιο από την 1η Νοεμβρίου – Στο δρόμο για την ΕΕ η Ποντγκόριτσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr