ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση διαβάζουμε στην εφημερίδα tharrosnews.gr της Καλαμάτας.
Το βράδυ της Τρίτης άγνωστοι μπούκαραν και έκλεψαν το κοινωνικό ιατρείο Καλαμάτας που βρίσκεται σε χώρο του παλιού νοσοκομείου και εξυπηρετεί ασθενείς που δεν έχουν οικονομικές δυνατότητες.
Οι θρασύτατοι διαρρήκτες αφαίρεσαν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και επίσης προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές στον χώρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπολογιστές που εκλάπησαν είχαν προέλθει από δωρεές και δεν ήταν αξίας, όμως αυτό δεν πτόησε τους κλέφτες.
Χάρη στις τεράστιες προσπάθειες των ανθρώπων του Κοινωνικού Ιατρείου, ο χώρος θα επαναλειτουργήσει για το κοινό, αλλά όπως είναι λογικό θα υπάρξει καθυστέρηση στους ασθενείς και ακόμα έχει χαθεί ιστορικό που ήταν αποθηκευμένο στους υπολογιστές που εκλάπησαν, ενώ οι κλέφτες έκοψαν και τα τηλέφωνα του κτιρίου.
Να σημειωθεί ότι έχουν υποστεί βανδαλισμό και οι χώροι που στεγαζόταν η σχολή για τις νοσοκόμες που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο.






















































